Golvläggning från underlagsgolv till färdig montering

GroundEst erbjuder alla arbeten inom golvläggning, från förberedelser av underlaget och montering av golvbeläggning till listdragning.

GOLV Vi erbjuder montering av golv och nya golvbeläggningar samt bearbetning av golvunderlag. Våra tjänster omfattar… läs vidare. VÄGGAR Väggbeläggningar är en perfekt lösning för väggytor som måste skyddas mer än vanligt. Sådana väggar kan vara… läs vidare. MONTERING Ett rum och dess golv kan ges ett fräschare utseende med hjälp av ny golvbeläggning. För att slutresultatet… läs vidare. UNDERHÅLL För att golvet ska ha en lång livslängd och för att det ska behålla sitt fräscha utseende… läs vidare. GOLV Vi erbjuder montering av golv och nya golvbeläggningar samt bearbetning av golvunderlag. Våra tjänster omfattar… läs vidare. VÄGGAR Väggbeläggningar är en perfekt lösning för väggytor som måste skyddas mer än vanligt. Sådana väggar kan vara… läs vidare. MONTERING Ett rum och dess golv kan ges ett fräschare utseende med hjälp av ny golvbeläggning. För att slutresultatet… läs vidare. UNDERHÅLL För att golvet ska ha en lång livslängd och för att det ska behålla sitt fräscha utseende… läs vidare. GroundEst erbjuder alla arbeten inom golvläggning, från förberedelser av underlaget och montering av golvbeläggning till listdragning.
Golvläggning från underlagsgolv till färdig montering
Golvläggning från underlagsgolv till färdig montering Golvläggning från underlagsgolv till färdig montering Golvläggning från underlagsgolv till färdig montering Golvläggning från underlagsgolv till färdig montering

Golvläggning från underlagsgolv till färdig montering

GroundEst erbjuder alla arbeten inom golvläggning, från förberedelser av underlaget och montering av golvbeläggning till listdragning.

Ehitustööd

GOLV

Vi erbjuder montering av golv och nya golvbeläggningar samt bearbetning av golvunderlag.Våra tjänster omfattar… läs vidare.

Põrandamaterjali lõikamine

VÄGGAR

Väggbeläggningar är en perfekt lösning för väggytor som måste skyddas mer än vanligt.Sådana väggar kan vara… läs vidare.

Parketi paigaldus

MONTERING

Ett rum och dess golv kan ges ett fräschare utseende med hjälp av ny golvbeläggning.

För att slutresultatet… läs vidare.

Põrandate lihvimine

UNDERHÅLL

För att golvet ska ha en lång livslängd och för att det ska behålla sitt fräscha utseende… läs vidare.

Golvläggning från underlagsgolv till färdig montering GroundEst erbjuder alla arbeten inom golvläggning, från förberedelser av underlaget och montering av golvbeläggning till listdragning.

OM FÖRETAGET
GroundEst erbjuder professionell hjälp med golv läggning och-renovering och har läng branscherfarenhet inom golv och golvmaterial.

MATERIAL
Vi använder moderna material som håller mycket bra för tidens tand, även på golv som slits extra hårt. Parkett, heltäckande matta, PVC, linoleum och gummi.

TJÄNSTER
Vi hjälper dig att välja lämplig
golv-eller väggbeläggning. Vi hjälper med montering och ger råd för skötsel och underhåll.

KONTAKT

telefon (+372) 53 98 50 02
Org.nr. 12387493

GroundEst OÜ golvmaterial och montering. Groundest © 2013